Categorie├źn
Voorstellingen

IK BEN ER OOK NOG

PODCAST

Foto: Nichon Glerum

BERG&BOS ging in 2021 naar het Imaginaire Eiland (Oerol) met de voorstelling IK BEN ER OOK NOG. Gepresenteerd als hoorspel in vijf delen on demand en bij Radio Oerol.

Jesse was 19 toen hij overleed door een auto-ongeluk. Een gebeurtenis die een enorme impact had op zijn vrienden en zijn ouders. Nu is dat ongeluk alweer 20 jaar geleden. In dit hoorspel zwerft Jesse nog altijd rond op de plekken van zijn jeugd. Plekken die zijn vrienden al lang verlaten hebben. Plekken die zelfs voor zijn ouders niet meer zo beladen zijn als dat ze ooit waren. Jesse vertelt hoe hij in eerste instantie voortleefde in de gedachten en harten van bekenden, maar hoe hij nu machteloos moet toekijken hoe de levens, hoofden en harten van zijn vrienden worden overgenomen door gevoelens voor anderen. Een muzikale audiovoorstelling over leren leven met verlies, vergeten worden en hoe lang je kunt leven in herinneringen.

https://www.oerol.nl/nl/programmering/berg-bos-ik-ben-er-ook-nog-het-imaginaire-eiland

Tekst: Rik van den Bos
Spel: Maurits van den Berg & Jan Groenteman
Eindregie: Erik Snel
Muzikaal concept en compositie: Jan Groenteman
Scenografie: Marieke van Veen
Zakelijke leiding: Eva Milou Luimes

Mede mogelijk gemaakt door Kickstart Cultuurfonds, Stichting Melanie, Lira & Oerol

Foto: Nichon Glerum