BERG&BOS Het gezelschap van theatermakers Maurits van den Berg en Rik van den Bos.

IN VREDE op Theaterflix
Theaterflix - Toegang tot de rijke cultuur uit Nederlandse Theaters
Theater Na de Dam 2020 - Zwolse theaters

Samen herdenken, ook nu.

In het kader van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei en Theater Na de Dam in het corona-tijdperk is vanaf nu een registratie van onze voorstelling ‘In Vrede’ (2019) een paar dagen gratis beschikbaar op theaterflix. Op 3, 4 en 5 mei kun je onze voorstelling bekijken via deze link: https://tflix.nl/invrede/

IN VREDE

gebaseerd op de waargebeurde verhalen van Josua Ossendrijver, Ruben Koster en Nabil Nabo.

“Hoe ouder je wordt, hoe meer je je realiseert dat alles stopt. Dat bij het sterven van elke persoon, cruciale informatie verloren gaat. Hoe ver mag je gaan? Hoever mag je gaan om elke druppel informatie uit iemand te persen? Wat is heiliger ‘de waarheid’ of de mens die daar omheen zit? Als een schil.”

Tekst: Rik van den Bos Regie: Eva Line de Boer Spel: Yara Alink, Maurits van den Berg, Wendell Jaspers, Paul Kooij, Annet Malherbe & Armand Rosbak Muziek: Jan Groenteman & Keez Groenteman Vertaling: Nabil Nabo Vormgeving en kostuums: Marieke van Veen, Malou Palmboom Lichtontwerp: Dirk Houthoff Techniek: Sjef Van de Ven Productieleiding: Lise van den Hout Marketing en publiciteit: Lisette Brouwer Zakelijke leiding: Karin van den Berg Impact producent: Impact Makers NL Grafische vormgeving: Rein van der Ven Organisatie: Theaterzaken Via Rudolphi Speciale dank aan: Josua Ossendrijver, Jaap Koster, Timo Baerwaldt, Yuri Schreuders, Stan Schram en Maarten van der Cammen.

De registratie werd opgenomen in Theater de Verbeelding in Purmerend.

Reacties zijn gesloten.

BERG&BOS op Facebook
BERG&BOS op Instagram