Categorieën
In de pers

Drive-in – In de pers

Theaterkrant.nl, Joukje Akveld (08-12-2013)
“Gevoelens van onbehagen knap verbeeld” ****

Het Parool, Simon van den Berg (10-12-2013)
“De tekst weet knap een bepaalde onvrede te vatten zonder in clichés te vervallen (…) Moeremans speelt soms zo intens dat ze bijkans door het doek knalt” ***

Trouw, Hanny Alkema (10-12-2013)
Door de focus op die pratende gezichten, gescheiden door de onheilspellende luchten, word je als vanzelf in het onderbewuste van dat tweetal gezogen. In hun ongewilde isolement. Met alleen stem en gelaatsexpressie erg mooi en suggestief gespeeld door Sarah Moeremans en Maurits van den Berg. Geestig en goed getimed ook. Roerend om te zien hoe beider onvermogen in kwetsbare naaktheid verglijdt. Parelend lunchtheater.” ****

Volkskrant, Karin Veraart (10-12-2013)
“Smakelijke voorstelling over ambitie en autonomie (…) Goed geschreven en goed gespeeld.” ***

NRC Handelsblad, Herien Wensink (13-12-2013)
“Het onthechte universum van schrijver Rik van den Bos komt goed tot zijn recht in de existentiële regie van Sanne van Rijn. (…) De acteurs, met als instrument enkel hun stem en gezichtsuitdrukking, weten met subtiel maar indringend spel hun onmacht en vertwijfeling over te brengen – razend knap.” ****

Toneelblog, Janneke Holtslag (15-12-2013)
“Dit drieluik moet je absoluut ondergaan.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.