Categorieën
Uncategorized

In Limbo – Inhoud

‘In Limbo’ is de nieuwe voorstelling van BERG&BOS. Ondersteund door Toneelschap Beumer & Drost en met muziek van Jan Groenteman wordt ‘In Limbo’, in de lijn van ‘Het jaar van de schlager’ (Oerol 2011 & 2012), een toegankelijke, tragikomische, muzikale voorstelling over herkenbare menselijke thema’s.

In Limbo is, volgens de Rooms-Katholieke kerk, het schemergebied tussen Hemel en Hel. Een wereld voor hen die niet zozeer zondig zijn, maar die het bestaan van het Goddelijke niet kennen. Iemand die gewoon bij leven In Limbo is, staat even in de wacht. In de pauzestand. Verder is de Limbo een dans waarbij iemand zo laag mogelijk onder een stok door moet en op zijn twee voeten moet blijven staan zonder zijn armen te gebruiken. Als het lukt, volgt vaak applaus.

Jaap, reclamemaker, heeft het allemaal: succes, geld, een leuke vrouw en een fijn appartement. Maar dan, zomaar op een dag, begint Jaap te twijfelen. En als er iets is wat je je in deze wereld niet kunt veroorloven, dan is dat twijfel. Jaap moet oppassen. Heel goed oppassen. Want als hij nu niet heel snel heel verstandig is, zet hij alles op het spel en sleurt hij zijn vaste vriendin Lisa en zijn sympathieke baas Rob nog mee in zijn zelfgekozen val.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.