BERG&BOS Het gezelschap van theatermakers Maurits van den Berg en Rik van den Bos.

Interview Rik van den Bos bij Opium op 4

Rik van den Bos was hoofdgast bij Opium op 4 in de uitzending van 16 februari jl. om te komen praten over de nieuwe voorstelling “Een coming of age voor bejaarden” van BERG&BOS. Een bijzonder interview waarbij Rik ook muziek mocht meenemen. Bij wijze van uitzondering werd Sufjan Stevens gedraaid.

Opium op 4 is een radioprogramma boordevol klassieke muziek en doordrenkt van Kunst & Cultuur. De presentator ontvangt een hoofdgast en er is live muziek. Iedere werkdag live vanuit VondelCS in het Vondelpark te Amsterdam.

Luister hier de uitzending terug, aflevering: 16 februari, presentatie: Mark Brouwers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BERG&BOS op Facebook
BERG&BOS op Instagram