BERG&BOS Het gezelschap van theatermakers Maurits van den Berg en Rik van den Bos.

BERG&BOS te gast bij Podium Pitch

podiumpitch logoOp zondag 7 februari a.s. zijn Rik van den Bos en Maurits van den Berg (BERG&BOS) te gast bij Podium Pitch om te vertellen over hun werk en hun nieuwste voorstelling “Een coming of age voor bejaarden”.

Ook zangeres Lilian Vieira, van de band Zuco 103 en cabaretier Martijn Kardol komen langs. Podium Pitch vindt plaats in de foyer van de Stadsgehoorzaal, aan de Breestraat in Leiden. Aanvang is om 14.30 en de toegang is gratis!

Wat is Podium Pitch? Bekende en minder bekende artiesten, kunstenaars, schrijvers en meer presenteren in Podium Pitch hun nieuwste project. Een kwartier krijgen ze, om hun laatste boek, cd, voorstelling te pitchen. Om over hun expositie te vertellen, webdocumentaire of culturele onderneming.

Eerst presenteren ze zichzelf in tien beelden. Daarna vertellen ze. En natuurlijk laten ze iets horen of zien, lezen ze voor uit eigen werk of dansen tussen de stoelen en tafels. Een sprankelende culturele show, onder leiding van journalist Yaël Vinckx. Geen gedoe met kaarten reserveren: Podium Pitch is gratis. En er kunnen altijd tafels en stoelen bij.

Podium Pitch komt nu ook naar Leiden! De culturele talkshow die anderhalf jaar geleden begon in het debatcentrum van NRC Handelsblad in Amsterdam, breidt uit.

Podium Pitch is jouw UIT-agenda op een podium. Waar moet je de komende weken naar luisteren, wat moet je zien, wie moet je lezen? Bij Podium Pitch kom je het te weten!

Podium Pitch Leiden wordt georganiseerd door Yaël Vinckx en Stadslab Leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BERG&BOS op Facebook
BERG&BOS op Instagram