BERG&BOS Het gezelschap van theatermakers Maurits van den Berg en Rik van den Bos.

‘Een geschenk uit de hemel’ programma Highlight Over het IJ

Onze nieuwe locatievoorstelling Een geschenk uit de hemel is gisteren tot ‘programma highlight’ benoemd van locatietheaterfestival Over het IJ, dat plaats zal vinden van 3 t/m 13 juli 2014 op en rondom de NDSM-werf. 

 

Programma Highlight Over het IJ

Over het IJ Festival is het zomerse theaterfestival van Amsterdam. Het festival neemt van 3 t/m 13 juli 2014 elf dagen lang bezit van de NDSM-werf en spreidt zich vanuit daar uit langs de oevers van het IJ. Jonge, talentvolle theatermakers staan naast bekende namen op diverse spannende locaties om hun verhaal aan het publiek te presenteren. Zo zal de nieuwe lichting van ‘Atelier Oerol/Over het IJ’ zich presenteren met het Opmaat project, waar wij met BERG&BOS zijn begonnen.

De voorstellingen op Over het IJ Festival hebben dit jaar de stad en verstedelijking als centraal thema. Hierbij is de NDSM-werf het vertrekpunt voor de voorstellingen en tegelijkertijd de ontmoetingsplek. De theatermakers betreden deze urban playground en zullen daar hun voorstelling spelen op basis van het centrale thema.

Over het IJ is ook een crowdfunding project gestart om van het festivalhart een bruisende ontmoetingsplek te maken voor zowel huidige als nieuwe festivalbezoekers en voor alle Amsterdammers. Een plek waar van alles te beleven valt: workshops voor kinderen, spannende theatrale installaties, kleine voorstellingen, muzikale omlijsting en bijzondere objecten. Daar is budget voor nodig, ondersteun dit project via Voordekunst.nl –> Klik hier <–

We mogen al enige jaren onze voorstellingen laten zien op dit fantastische festival en kijken er naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BERG&BOS op Facebook
BERG&BOS op Instagram