BERG&BOS Het gezelschap van theatermakers Maurits van den Berg en Rik van den Bos.

In Vrede – Impact programma

BERG&BOS organiseert samen met Impact Makers nagesprekken onder leiding van Jennifer Muntslag; Elk jaar discussieert Nederland luider over de herdenking van WOII: waarom herdenken wij en wat herdenken we precies? In hoeverre is het evident alleen deze oorlog te herdenken? Wat heeft de huidige jonge generatie nog te maken met gebeurtenissen van 74 jaar geleden? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen inclusief is bij het herdenkingsritueel, zonder tekort te doen aan de verschrikkingen die ons land zo gevormd hebben?

Deze nagesprekken vinden plaats op:
14 maart – Toneelschuur, Haarlem
6 april – Theater De Verbeelding, Purmerend
20 april – Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2 mei – Theater Bellevue, Amsterdam
10 mei – Theater RotterdamReacties zijn gesloten.

BERG&BOS op Facebook
BERG&BOS op Instagram